Ev Tipi Hasta Yatağı

Uzun süreli hastalık sonucu, yatmak zorunda kalan hastaların hareketlerini rahat yapabilmeleri amacıyla üretilen yataklara hasta yatağı adı verilir. Yatarken sırtta oluşabilecek yatak yaralarını önlemek için özel olarak tasarlanan yataklar sayesinde hastanın bakımı da kolaylaşır. Bakıcı veya takımları tarafından bakılan hastaların döndürülmesi gibi işler daha kolay yapılır. Alt ve üst kısımlarının hareketli olması da yatış pozisyonlarını ayarlamak için idealdir.

Kullanışlı Yatak Modelleri

Firmamızda her hastaya hitap edecek yataklar bulmak mümkün. İsteğe göre 2 motorlu, 3 motorlu, 4 motorlu veya ABS’li modeller arasından size uygun Bayrampaşa hasta yatağı seçimleri yapabilirsiniz. Felçli veya yatalak hastalar için tercih edilen yataklar havalı olanlardır. Bu yataklar ile oluşabilecek yaraların önüne geçmiş olursunuz. İhtiyaca göre yatak seçimi yapılmalıdır. Felçli bir hastanın kullanacağı yatağın kalitesi ile ayağı kırık bir hastanın kullanacağı yatak çok farklıdır.

Hasta Yatağı Çeşitleri

Hasta yatakları 4 model olarak üretilir. 2 motorlu yataklar, elle kaldırılan manuel yataklar, yoğun bakım üniteleri için üretilen yataklar ve asansörlü yataklardır. Ayrıca yataktan kalkamayan hastalar için üretilen lazımlık eklentili yataklarda bulunur. Hastalık, insan vücudunun rahat etmesi gereken bir dönemi olduğu için yatak seçimi önemlidir.