Yumuşak Dokulu Hasta Yatağı

Hastalık, her insanın başına gelen bir durumdur. Gerek yaşlılık gerekse düşme sonucunda kullanılması gereken yataklar, firmalar tarafından değişik ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak imal edilir. Devamlı yatmak zorunluğu olan kişiler için havalı hasta yatağı kullanımı daha uygundur. Aynı şekilde sürekli yatma sonucu oluşan yatak yaralarının çözümü için üretilen bu yataklar sayesinde, hasta pozisyon değişimleri kolayca yapılır. Ayrıca havalı yataklar yumuşak dokuları ile bu yaraların oluşumunu geciktirir.

Havalı Hasta Yatağı Modelleri

Piston motorlu yataklar hareketli yapısı sayesinde kolaylıkla hareket ettirilir. Havalı yatakların bir diğer özelliği de anti bakteriyel olmalarıdır. Bu sayede, yatak yaralarının mikrop kapmasının önüne geçilir. Yataklarda bulunan indirilip kaldırılabilir korkuluklar ile hastanın güvenliği sağlanır. Ayrıca çok ağır durumda olmayan hastaların oraya tutunarak hareket etmeleri sağlanmış olunur. Hasta yatakları, tekerlekli olmaları dolayısıyla yer değişimi kolayca yapılabilir. İstenirse tekerlekler sabitlenebilir.

Hasta Yatağı Alırken Dikkat Edilecekler

Hasta yatağı satın alınırken, ihtiyaçlar dikkate alınarak yapılan alımlar daha uygun olur. Yatak üreten firmaların, sitelerindeki kullanıcı yorumları size yol gösterir. Beşiktaş hasta yatağı üreten firmalar, aracılığı ile yapacağınız ürünler garantili olarak sunulmaktadır.