Fonksiyonel Hasta Karyolası

Hasta yatakları, hastanın durumuna ve kilosuna göre seçilmelidir. Her yatak, her hasta için uygun olmaz. Kilolu hastaları taşıyabilecek yataklar daha dayanıklı malzemelerden yapılır. Ya da uzun süre yatmak zorunda olan bir hastaya sahipseniz, yatakta geçireceği zamanı göz önünde bulundurularak tercih yapmalısınız. Kaliteli bir hasta yatağı seçimi ile hem siz hem de hastanızın rahat eder.

Hasta Karyolasında Olması Gereken Özellikler

Anti bakteriyel özelliği ile hastanızın yaralarının mikrop kapmasının önüne geçilir. Mekanik bağlantı noktalarında kullanılan bilgisayar teknolojisi ile uzun süre dayanıklı olur. Güçlü ve sessiz çalışan motoru ile geceleri kimseyi rahatsız etmez. Latalı tablası sayesinde hava sirkülasyonuna imkân sağlar. Çapraz kilitleme bilen fren sistemi sayesinde ekstra güvenlik oluşturur. Uzaktan kumanda ile baş ve ayak ucunun hareket kabiliyeti artar.

Sağlıklı Hasta Karyolası

Yataklarda kullanılan poliüretan kılıf ile havalı yatak şilteye tutunarak kaymaz. Bu sayede hastanın boyun ve omurilik kısmı desteklenerek ağrının önüne geçilir. Mekanik aksamlar firmamız tarafından 10 yıl süreyle garanti kapsamındadır. Mekanik aksamlar ve motor monteli olarak teslim edilen Esenler hasta yatağı, güvenli bir şekilde size kargo ile gönderilir. Açıldıktan sonra tekerlekler vidalı olarak takılır.