Hasta Karyolası Fiyatları

Hasta karyolası hasta olup yatmak zorunda kalan insanların tedavi sürecinde hastanelerde özel olarak veya evlerde kullanmaları gereken yatak şeklinde özel olarak üretilen bir üründür. Hasta karyolası diğer yataklardan farklı olarak üretilme amacı hastanın konfor ve rahatlığının ön planda olmasındandır. Genellikle hasta kişilerin kullanımında hem konfor hem de güvenli bir şekilde yatmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca direk yatağın fonksiyonları ile hastanın doğrulamasını, baş kısmının farklı derecelere getirilmesini sağlıyor.

Elektrikli yatarlarda ise hareket zorluğu çeken hastalarımız için ayaklarını kaldırabilen, hareket ettirebilen tasarımlara sahip yataklar mevcuttur. Gelişen teknoloji ile hastalarımız sadece hastanede yatmak zorunda kalmıyor. Evlerinde de hasta karyolası ile hastanedeki konforu yakalayabiliyorlar. Son zamanlarda oldukça yenilik içeren hasta karyolası satışı ile size en iyi en güvenilir hizmeti sunacaktır. Firmamız önceliği hastaların daha iyi şartlar içerisinde bakılması ve tedavi süreçlerinde en iyi ortamın sağlanmasıdır.

Modern ve uluslar arası kalite standartlarına sahip hasta karyolaları ile firmamız size konfor ve güvenli bir ürün verecektir. Birbirinden kaliteli ve farklı işlevlere sahip hasta karyolası modellerinden seçiminizi firmamızdan yapabilirsiniz. Sektör içerisinde birden çok üretici bulunmaktadır. Ancak burada önemli olan husus güvenebileceğiniz kalitede bir marka seçimi olacaktır. Çok sayıda üretim olması ile birlikte tasarım, model ve çeşitlerde artmıştır. Firmamız istediğiniz ürünü en uygun hasta karyolası fiyatları ile sizlere sunacaktır.

Hasta Karyolası

Hastalara özel olarak üretilen, tıbbi açıdan hastalara belirli hareketleri yapmasını sağlayan ve daha konforlu, kaliteli bir iyileşme süreci vermesi bakımından oldukça önemlidir. Hastalığın tedavi sürecinde hastanın rahat bir şekilde yatması ve sürecin hızlanması konusunda hasta karyolası büyük öneme sahiptir.

Hastanelerde, tedavi olduğu yerde, evlerde yer alan hasta karyolaları farklı çeşitlere sahiptir. Manuel ya da elektrikli motorla çalışanlar, asansörlü ve yoğun bakım özel yataklar bulunmaktadır. Hastanın ihtiyacına göre özel olarak sunulmaktadır. Firmamız en kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunacaktır. Hasta karyolası fiyatları konusunda bütçenize en uygun fiyat aralıklarıyla yardımcı olacağız.

Hasta Karyolası Çeşitleri

Genel olarak hasta karyolası çeşitleri manuel ve elektrikli olarak karşımıza çıkıyor. Mauel hasta karyolaları bir ya da iki ayara sahip olup farklı türleri vardır. Elektrikli hasta karyolaları ise kumanda yardımı ile yönlendirilip motorları olan özel bir karyoladır. Elektrikli karyolaların motor sayısının yükselmesi ile birlikte fonksiyonları da artmaktadır. Ayrıca hasta karyolalarında ek olarak lazımlık olan ve lazımlık olmayanları şeklinde seçenekleri de bulunmaktadır. Bu imkanlar ile hasta yatağından kalkmadan ihtiyaçlarını giderebiliyor. Bunları dışında ise hasta yatağının üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi son derece önemlidir.

Dayanıklılık ve sağlamlık sağlayan ürünlerin kullanılması ile daha uzun ömürlü ve sağlıklı bir ürüne sahip olmanızda fayda olacaktır. Ayrıca kullanılan tekerleklerin kalitesi de önemlidir ki taşıma gücünün fazla olması açısından sorun yaşamayın. Kullanılan malzemeler ne kadar kaliteli ve güvenilir olursa kullanım ömrü de o kadar uzun olacaktır. Bazı hasta karyolaları sadece demirden üretilmiş olmakta da farklı seçenekler sunmaktadır. Sonuç olarak farklı kalite ve model ile birçok seçenek yer almaktadır. Elbette ki hasta karyolası fiyatları konusunda bilgi sahibi olabilmek; beraberinde pek çok önemli kazanımı da getirmektedir.

Önemli olan hastalarımızın konfor içinde ve tedavi süreci boyunca sorunsuz bir yaşam sağlamaları olacaktır. Firmamız bu konuda gereken özeni gösterecektir. Kaliteli ve işlevsel hasta karyolası istiyorsanız sizde firmamızı tercih edebilirsiniz. Sunduğumuz hizmetin en iyisi olması için çaba içerisindeyiz. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti ve hastalarımızın sağlığına kısa sürede kavuşması adına elimizden gelen hizmetin en iyisini yapacağız. Daha detaylı bilgi ve sipariş için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

https://www.saglikuzmani.com/