Hasta Yatağı Fiyatları

Yatan hastanın var olan ağrılarına ve sızılarına yenilerini eklememek için rahat, kaliteli ve konforlu hasta yatağı seçilmelidir. Hasta yatakları genel olarak rahat olması için planlanır. Fakat bütün firmaların yatakları aynı konforda olmamaktadır. Hasta yataklarında farklı fiyatların olduğu aşikardır. Fiyatların farklı olmasında kalitesi, özellikleri, modeli etkilidir. Daha ucuzunu almak isterken hastanın sağlığını riske atmamaya özen gösterilmelidir.

Yatalak Hasta Yatağı

Yatalak hastaların hayatı yatakta geçer. Hiç hareket edemediklerinden dolayı kan dolaşımları yavaşlar. Zamanla hastanın yanlarında ve sırtında yatmaktan yaralar oluşmaya başlar. Sultangazi hasta yatağı çeşitlerinden havalı modeller yatalak olanlar için idealdir. Havalı yatakların içinde boru şekliden hava kanalları vardır. Hava kanalları vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır. Böylece yara oluşumu engellenir. Hatta oluşmuş bası tedavisinde de havalı yataklar kullanılır.

Korumalı Hasta Yatakları

Tamamen yatalak olmayıp hareket edebilen hastalar için yatakların korumalı olması çok önemlidir. Her iki tarafa konulan korkuluklar hastanın düşmesini engeller. Aynı zamanda korkuluklar yatak ve şiltenin de kayıp düşmesini engelleyecektir. İnip çıkabilecek hastalar için yatağın yüksekliği tekerlekli sandalye ile orantılı olmalıdır.