Hasta Yatağı Antalya

Hastaların Psikolojisine Destek

İnsan hasta olduğunda bedeni zayıf düşer. Rahatsızlık halinde zayıf düşen yalnızca beden değildir. İnsanın psikolojisi de zayıf düşer. En temel ihtiyaçlarını bile kendi karşılayamadığı için hastanın psikolojisi yıpranır. Hasta yatağı üreticileri hastaların psikolojisinin desteklenmesinin iyileşmesi için çok önemli olduğunun farkındadır. Bundan dolayı hastanın bazı işlerini kendilerinin yapabilmesi için yataklara fonksiyonlar yüklemişlerdir.

ABS Panelli Hasta Yatakları

Yatakların iki temel modeli vardır. Bunlar manuel yataklar ve motorlu yataklardır. Manuel yatakların fonksiyonları elle yapılan müdahale ile çalışır. Motorlularda ise uzaktan kumanda aracılığıyla fonksiyonlar kullanılabilir. Motorlu yataklardan sonra manuellere olan talep azaldı. Motorlu Antalya hasta yatağı çeşidi olan ABS panelli yataklarda hasta oturarak yemek ihtiyacını karşılayabilir. Gerekli durumlarda yatağın elektrikli sistemine bağlı kumanda ile ayak kısmı rahatça kaldırılır.

2 Motorlu Full ABS Sistemli Yataklar

Motorlu yataklarda fonksiyon kadar motor bulunur. 2 motorlu yataklarda ayak ve sırt kısmı uzaktan kumanda ile kaldırılabilir. Hasta kendini rahatsız hissedip sırt kısmını kaldırmak istediğinde bir tuşa basması yeterlidir. Motorlu full abs’li yatakların üst platformunda hava delikleri vardır. Hava delikleri sayesinde hasta daha konforlu hisseder. Ön ve arka panelleri anti bakteriyel olan yatak terlemeyi önler.

Antalya’ya Hasta Yatağı Kiralama Hizmetimiz Yoktur