Hasta Yatağı Artvin Konforlu Yataklar

İnsan, yaratılmış varlıkların en şereflisidir. Şerefli olmasından dolayı her şeyin en iyisini hak etmektedir. Yaratılmış olan bedende zamanla bazı rahatsızlıklar meydana gelebilir. Rahatsızlıkların iyileştirilmesi için tedaviler uygulanır. Tedavilerin bir kısmı yatarak yapılmalıdır. Bundan dolayı hastane odalarında, diyaliz merkezlerinde, yoğun bakım ünitelerinde görmeye alışkın olduğumuz hasta yatağı modelleri yatarak yapılan tedaviler için tasarlanmıştır.

Motorlu Artvin Hasta Yatakları

Hasta yatakları manuel ve motorlu olmak üzere iki çeşittir. Artvin hasta yatağı çeşitleri arasında motorlular çok fazla talep görmektedir. Bunun nedeni kullanımının daha kolay ve pratik olmasından kaynaklanır. Elektrikli olarak da isimlendirilen yataklarda çok sayıda motor bulunabilir. En az 2 motorlu olan modellerde yatağın ayak kısmı ve sırt kısmı hareket etmektedir. Motor sayısı yatağın fonksiyonlarını artırır.

İki Motorlu Elektrikli Hasta Yatağı

Elektrikli yatakların kontrolü uzaktan kumanda ile sağlanır. Kumanda elektrik motoru sistemine bağlıdır. Kumandada bulunan tuşlarla ayak kısmı ve sırt kısmı istenilen açıda indirilip kaldırılır. Karyolanın üst kısmında hava delikleri vardır. Bu hava delikleri sayesinde hastanın terlemesi önlenir. Terlemenin önlenmesi hastada yara oluşumunu önler.

Artvin’e hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur