Hasta Yatağı Aydın

Sevdiklerinize Hak Ettiği Konforu Verin

Hiçbir insan hasta olmak istemez. Tedavi olup kısa sürede iyileşecek olmak hastalıkların belki en tercih edilenidir. Fakat bazı hastalıklar vardır ki tedavisi mümkün değildir. Hasta hayatının geri kalanını yatağa bağlı olarak geçirmek zorundadır. Yatalak olan sevdiklerimizin rahat edebilmesi için elimizden geleni yapmak isteriz. Yatağa bağlı olmaktan duyduğu psikolojiyi rahatlatmak için hasta yatağı kullanılmalıdır.

Aydın Hasta Yatağı Özellikleri

Hasta yatakları hastanın konforunu sağlayacak şekilde düşünülerek tasarlanmıştır. Aydın hasta yatağı modellerinde çeşitlilik çok fazladır. Temelde manuel ve elektrikli olarak iki çeşidi bulunan hasta yataklarına ek özellikler eklenmektedir. Asansörlü olan modellerde yatak aşağı ve yukarı doğru inip çıkmaktadır. Yatak çeşitlerindeki en önemli husus hastanın rahat edebilmesidir. Elektrikli modellerde bulunan uzaktan kumanda rahatlık için birebirdir.

Yara Oluşmasını Önleyen Yataklar

Yatalak hastalar uzun süre hareket etmeden yatmaktadır. Hastada yara oluşumunu önlemek için devamlı çevirmek gerekir. Fakat hastanın çevrilmesi zannedildiği kadar kolay değildir. Kuvvet gerektirmektedir. Havalı hasta yatağı kullanılması durumunda çevirmeye gerek kalmaz. Çünkü yatak içinden boru şeklinde hava kanalları geçmektedir. Hava kanalları kan akışını hızlandırdığından yara oluşumu engellenir.

Aydın İlimize Hasta Yatağı Kiralama Hizmetimiz Yoktur.