Yatalak Hastalar için Yatak

Hastaların bir kısmının tedavisi kısa süreli olarak yatakta yapılırken bazılarının yaşamlarının geri kalan kısmını yatakta geçirmesi gerekir. Yatağa bağlı olarak yaşam sürdürmek ve yatalak hastaya bakmak zorlu bir süreçtir. Havalı hasta yatağı hem hastanın hem de ona bakacak olan kişinin işlerini hafifletmektedir. Havalı yatakta bulunan özellikler hastayı rahat ettirecek konfordadır.

Bası Yaralarının Tedavisinde Havalı Yatak Etkisi

Yatalak hastalar uzun süre yatmak zorunda kaldıklarından vücutlarında yaralar açılmaya başlar. Yaraların oluşmasında terleme, vücudun baskısı ve kan dolaşımının yavaşlaması etkilidir. Tunceli hasta yatağı seçenekleri arasında bulunan havalı modeller hastanın vücudunda yara oluşmasını engeller. Daha önceden oluşmuş bası yarası varsa havalı yatak kullanımından sonra tedavi olduğu görülecektir. Çünkü havalı yataklar kan dolaşımının hızlanmasını sağlayarak yarayı tedavi eder. 7

Medikal Hasta Yatağı

Vücudunda yara oluşmuş yatalak hastaların enfeksiyon kapmaması için özen gösterilmesi gerekir. Enfeksiyonun oluşması beraberinde ciddi problemleri getirir. Havalı hasta yatakları medikal bir yapıya sahiptir. Hastanın kilosuna ve rahatsızlığına uygun model tercih edildiğinde tedavi sürecinin daha rahat geçmesi sağlanacaktır. Yatağın içinden geçen ve içinde hava bulunan kanallar enfeksiyon oluşumunu minimum seviyeye indirir.

TUNCELİ İLİMİZE HASTA YATAĞI KİRALAMA HİZMETİMİZ YOKTUR.

hasta yatağı TUNCELİ